Afspraak

We maken altijd een persoonlijke afspraak.

Tarief

 Shiatsu Healing anderhalf uur € 65
 Speciaal pakket 3x  3x behandeling € 180

De betaling is contant. Na betaling krijg je een factuur.

Ik vind het heerlijk dat shiatsutherapeut een vrij beroep heet bij de Belastingdienst. Daar heb ik bewust voor gekozen. Dat is ook de reden dat ik niet langer aangesloten ben bij een beroepsvereniging/zorgverzekeraar. Vaak hadden mensen net niet de juiste aanvullende verzekering, waardoor ze niets vergoed kregen. Ik wil niet langer op die manier werken. Nu betaal je rechtstreeks aan mij en hoef ik mijn uurtarief niet kunstmatig hoog te houden. En ik kan naar je luisteren als je met mij over persoonlijke prijsafspraken wilt praten als we samen een traject ingaan.

Vraag een behandeling aan

[recaptcha]

Fris

De ruimte is goed, fris, licht en ruim, ook de vloer is prettig die was bij de andere yoga vloerbedekking,  hier is het fris en schoon. Daar ik verdieping zocht ben ik bij Charlotte uitgekomen. Hier is voor mij de combinatie yoga en de meditatie heel fijn om te doen.

Marian Vorstermans

LUST FoR LIFE
2017-07-06T14:47:00+01:00

Marian Vorstermans

De ruimte is goed, fris, licht en ruim, ook de vloer is prettig die was bij de andere yoga vloerbedekking,  hier is het fris en schoon. Daar ik verdieping zocht ben ik bij Charlotte uitgekomen. Hier is voor mij de combinatie yoga en de meditatie heel fijn om te doen.

Positief

Positief en energievol aan de week beginnen, alweer uitkijkend naar wat de volgende les zal brengen.

Hanneke Brands-Vissers

LUST FoR LIFE
2017-07-06T14:47:25+01:00

Hanneke Brands-Vissers

Positief en energievol aan de week beginnen, alweer uitkijkend naar wat de volgende les zal brengen.

Afwisselend

Na een les slaap ik altijd geweldig en als ik s’ochtends mijn oefeningen gedaan heb, heb ik een dag lang energie en goeie zin. De lessen van Charlotte zijn altijd verassend en afwisselend en doen heel veel voor mij. Ik verheug mij iedere week op de les en in de mooie heldere ruimte voel ik me helemaal thuis en veilig. Charlotte is een fantastische docente en een geweldige vrouw. Een leven zonder (Kundalini) yoga is voor mij nu onvoorstelbaar.

Lissy Odenhoven

LUST FoR LIFE
2017-07-06T14:46:15+01:00

Lissy Odenhoven

Na een les slaap ik altijd geweldig en als ik s’ochtends mijn oefeningen gedaan heb, heb ik een dag lang energie en goeie zin. De lessen van Charlotte zijn altijd verassend en afwisselend en doen heel veel voor mij. Ik verheug mij iedere week op de les en in de mooie heldere ruimte voel ik me helemaal thuis en veilig. Charlotte is een fantastische docente en een geweldige vrouw. Een leven zonder (Kundalini) yoga is voor mij nu onvoorstelbaar.

Herstel

Voor mijn gevoel hebben de lessen mij het afgelopen jaar heel goed geholpen in het herstelproces vanuit een burn-out. Ik heb onder andere geleerd te mediteren, wat ik ook regelmatig doe. Ik ben heel nuchter van mezelf… sta open voor heel veel zaken, maar heb soms wel eens wat moeite met de spirituele kant van kundalini yoga. Het is voor mij soms wat zweverig… maar neem er van mee wat ik zelf wil. Door kundalini yoga voel ik me rustiger, bedachtzamer, vrijer, alsof ik meer aan kan.

Twan Peters

LUST FoR LIFE
2017-07-06T14:46:29+01:00

Twan Peters

Voor mijn gevoel hebben de lessen mij het afgelopen jaar heel goed geholpen in het herstelproces vanuit een burn-out. Ik heb onder andere geleerd te mediteren, wat ik ook regelmatig doe. Ik ben heel nuchter van mezelf… sta open voor heel veel zaken, maar heb soms wel eens wat moeite met de spirituele kant van kundalini yoga. Het is voor mij soms wat zweverig… maar neem er van mee wat ik zelf wil. Door kundalini yoga voel ik me rustiger, bedachtzamer, vrijer, alsof ik meer aan kan.

Bezieling

Ik kan het iedereen aanraden die zichzelf durft uit te dagen. Dat Charlotte deze lessen geeft vanuit bezieling is voelbaar in de les! Heerlijk. Ik verheug me op elke les, het voelt als thuiskomen. Voor mij is de kundaliniyoga op mijn lijf geschreven en heeft het alles in zich;  heftige inspanning maar ook totale ontspanning, uit het hoofd komen, aarden en verbinden, energie voelen en ervaren. Het brengt me steeds verder naar mezelf. Het mantra zingen en chanten, de energie in jezelf voelen stromen!!!

Petra Geenen

LUST FoR LIFE
2017-07-06T14:48:10+01:00

Petra Geenen

Ik kan het iedereen aanraden die zichzelf durft uit te dagen. Dat Charlotte deze lessen geeft vanuit bezieling is voelbaar in de les! Heerlijk. Ik verheug me op elke les, het voelt als thuiskomen. Voor mij is de kundaliniyoga op mijn lijf geschreven en heeft het alles in zich;  heftige inspanning maar ook totale ontspanning, uit het hoofd komen, aarden en verbinden, energie voelen en ervaren. Het brengt me steeds verder naar mezelf. Het mantra zingen en chanten, de energie in jezelf voelen stromen!!!
0
0
LUST FoR LIFE